Jom Layan link-link dibawah nie..

Dah setel 1, timbul lagi satu ! : FAMOUS ler Sakinah oiiii...

Helmi Afendi (kiri) dan Siti Sakinah.
Helmi Afendi (kiri) dan Siti Sakinah.


POKOK SENA: Tunang Siti Sakinah Ismail, 25, bakal pengantin yang hilang sejak 16 Oktober lalu tidak berputus asa dan bercadang meneruskan perkahwinan sekembalinya gadis itu ke pangkuan keluarganya.

Helmi Afendi Aris, 24, berkata dia sanggup menunggu kepulangan Siti Sakinah dan tidak akan memutuskan pertunangan kerana percaya gadis itu akan kembali untuk meneruskan perkahwinan mereka seperti dirancang.
“Saya percaya masalah ini akan berakhir dalam tempoh terdekat dan turut membantu saudara maranya mencari di beberapa lokasi tertentu,” katanya di rumah bakal ibu mentuanya, di kampung Kolam, di sini, semalam.

Helmi yang menetap di Kuala Sanglang, Perlis, datang ke rumah tunangnya untuk mengikuti perkembangan terbaru Siti Sakinah.

Beliau menyifatkan kehilangan tunangnya itu sesuatu yang tidak diduga dan menyedihkan, selain mengganggu emosi keluarga mereka.

Katanya, pertunangan mereka atas pilihan keluarga kedua-dua pihak dan dia bersetuju dengan pilihan itu.

“Kami mengikat tali pertunangan selepas berkenalan seminggu.
“Sepanjang pertunangan semuanya lancar, kami tidak pernah bergaduh, malah dia sentiasa baik serta gembira menunggu hari bahagia selain membuat persiapan sewajarnya,” katanya.

@@ Followers @ @

Pembaca Berita PANAS!

Popular Posts