Jom Layan link-link dibawah nie..

Akhbar dedah gambar curang bintang EnglandPETER CROUCH dan Jo Elliott.


LONDON - Akhbar News of the Worlds semalam mendedahkan gambar-gambar yang menunjukkan bintang pasukan bola sepak England, Peter Crouch dilaporkan 'bermesra' dengan tiga wanita ketika ketiadaan tunangnya, Abbey Clancy.

Sebelum ini akhbar yang sama mendedahkan Crouch, 29, melanggani seorang pelacur remaja Sepanyol, Monica Mint, 19, ketika bercuti di Madrid minggu lalu dengan bayaran £800 (RM3,952) semalam.

Namun, kisah Crouch 'bermanja' dengan tiga wanita itu berlaku di sebuah kelab malam di Perancis pada 7 Julai lalu.

Ketika itu, tunangnya yang dikenali sebagai Abbey, 24, dan juga model pakaian dalam ternama bergegas balik ke London untuk menjadi tetamu siaran langsung perlawanan bola sepak Piala Dunia 2010 bersama pengacara popular, James Corden di stesen ITV1.


ABBEY CLANCY


Crouch dikatakan mabuk dan menyentuh tubuh seorang jururawat England, Jo Elliott, 27, sebelum mereka bergambar bersama serta berpelukan manja.

Pesta kira-kira pukul 1 pagi itu berterusan dengan Crouch mencium dua lagi wanita berpakaian seksi.

Gambar-gambar yang menunjukkan gelagat Crouch itu dirakamkan oleh seorang pengunjung kelab tersebut yang benci dengan perbuatan bintang berkenaan. - AgensiDipetik dari: http://kosmo.com.my

BAPA KEJAM!!!~~

~Empat sekeluarga disimbah asid~


NURUL DAHYATUL yang melecur teruk dirawat di Hospital Sultanah Zahirah, Kuala Terengganu semalam.


KUALA TERENGGANU - Seorang wanita tidak menyangka suaminya sanggup membawa asid untuk mengugutnya mendapat wang sehingga menyebabkan dia tiga beranak dan ibunya melecur di Kampung Sekayu, Hulu Terengganu semalam.

Dalam kejadian pada pukul 1.45 pagi itu, suspek dipercayai bertindak demikian kerana berang dengan keputusan mangsa yang telah berpindah pulang ke rumah ibunya dan dalam proses memohon penceraian dengan suspek.

Semasa kejadian suspek didakwa memecah masuk rumah ibu mangsa dengan membawa bersama sebungkus plastik mengandungi cecair asid.

Kehadiran suspek mencetuskan pertengkaran dengan mangsa sebelum mangsa cuba merebut bungkusan asid itu dan menyebabkan cecair itu terkena mangsa.

Tindakan suspek itu menyebabkan mangsa Che Ku Zaimah Che Ku Awang, 28, cedera di muka dan kedua-dua belah tangan serta bahagian belakang badan.

Turut melecur dua orang anak mangsa, Nurul Dahyatul Fazlinda Khalid, 8, dan Mohd. Irfan Firdaus, 2, serta ibunya, Minah Omar, 56. Masing-masing melecur di beberapa anggota badan.

Paling teruk, Nurul Dahyatul yang mungkin hilang deria penglihatan apabila seluruh muka sehingga paras dada kanak-kanak itu terkena asid.


Dipetik dari: http://kosmo.com.my@@ Followers @ @

Pembaca Berita PANAS!

Popular Posts