Jom Layan link-link dibawah nie..

Lagi!!! Bayi tiga bulan mati tercekik susuMOHD. FAIRUZ (tengah) dan Haney Usmiza menunjukkan gambar Farisha kepada Muhd. Khairun (kanan) di rumah mereka di Putrajaya semalam.


PUTRAJAYA - Seorang bayi perempuan berusia tiga bulan meninggal dunia akibat tercekik susu semasa berada di sebuah pusat jagaan kanak-kanak di sini Selasa lalu.
Bayi tersebut, Farisha Nur Hazreen Mohd. Fairuz dikatakan diberi susu oleh seorang pengasuh dan kemudian dibiarkan bersendirian sementara pengasuhnya memasak di dapur.
Bapa bayi berkenaan, Mohd. Fairuz Mohamad Stap, 31, berkata, pada hari itu, isterinya Haney Usmiza Abdul Hamid, 30, seperti biasa menghantar bayi mereka kepada pengasuh pada pukul 8 pagi sebelum pergi bekerja.
"Bagaimanapun, kira-kira pukul 10.30 pagi, isteri saya menerima panggilan daripada pengasuh yang memaklumkan anak kami tidak sedarkan diri.
"Isteri saya bergegas ke rumah pengasuh tetapi dimaklumkan oleh jiran pengasuh itu bahawa bayi saya sudah dibawa ke Hospital Putrajaya dan kemudian dia disahkan meninggal dunia," katanya di rumahnya di Blok 8A1, Fasa 8, Presint 9 di sini semalam.

Dipetik dari: http://kosmo.com.my/

@@ Followers @ @

Pembaca Berita PANAS!

Popular Posts