Jom Layan link-link dibawah nie..

Misteri: Pekikan cemas lepas berhimpun


SALAH seorang mangsa histeria di SMKA Sheikh Abdul Malek cuba
ditenteramkan oleh rakan-rakannya semalam.


KUALA TERENGGANU – Warga Sekolah Menengah Kebangsaan Agama (SMKA) Sheikh Abdul Malek di sini diselubungi suasana kelam-kabut serta cemas apabila enam pelajar perempuan sekolah itu menjerit-jerit diserang histeria semalam.
Kejadian pukul 8 pagi itu berlaku sebaik semua pelajar kembali ke kelas masing-masing selepas menghadiri perhimpunan harian.
Difahamkan, mangsa pertama kejadian histeria semalam adalah seorang pelajar tingkatan dua yang dikatakan turut mengalami histeria pada kejadian yang sama Khamis lalu.
Sementara lima yang lain ialah pelajar tingkatan lima yang sedang mengulangkaji pelajaran bagi menghadapi peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).
Sumber yang enggan dikenali memberitahu, ini merupakan kejadian kedua pelajar sekolah tersebut diserang histeria dalam tempoh seminggu selepas kejadian pertama pada Khamis lalu.
“Sebelum kejadian kebanyakan pelajar telah kembali ke kelas masing-masing selepas selesai perhimpunan dan keadaan bertukar cemas serta kelam-kabut apabila seorang pelajar perempuan tiba-tiba meraung-raung,” katanya.

Dipetik dari: http://kosmo.com.my

@@ Followers @ @

Pembaca Berita PANAS!

Popular Posts